На шахті «Відродження» проведено позмінні збори трудового колективу з питань охорони праці

07 грудня 2018

У четвер, 6 грудня,  у відокремленому підрозділі «Шахта «Відродження» ДП «Львіввугілля» за участю головного державного інспектора відділу нагляду у вугільній промисловості Наталії Злої відбулися позмінні збори трудового колективу з питань охорони праці.

Вона розповіла шахтарям про результати  планової перевірки шахт державного підприємства «Львіввугілля»,  проаналізувала виявлені порушення.

Особливо наголосила на необхідності суворого дотримання вимог технологічної проектної документації при проведенні та кріпленні гірничих виробок, посилення відомчого контролю за веденням гірничих робіт.

Закликала всіх присутніх шахтарів неухильно дотримуватися своїх професійних інструкцій з охорони праці та Правил безпеки у вугільних шахтах. Відповіла на численні запитання працівників. Окрім цього, інспектор провела бліц – опитування на знання плану ліквідації аварій  щодо  кожного  робочого  місця, сигналів аварійного оповіщення,  правил поведінки під  час  аварій,  запасних  виходів, місць розташування засобів протиаварійного захисту і самопорятунку та вміння ними користуватися.