На Львівщині розпочався підготовчий етап до здійснення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант»

12 березня 2019

Сьогодні, 12 березня, перший заступник начальника ГУ Держпраці у Львівській області Олена Грицак взяла участь у спільній  координаційній нараді, яка відбулася у ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області. Захід організовано з метою підготовки до проведення  в області загальнодержавної спецоперації під умовною назвою «Мігрант».

В межах наради присутні обговорили план заходів  з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

Так, учасники домовилися про проведення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи. Також йшлося про обмін інформацією,  перелік об’єктів, де планується проведення спільних  заходів.

До слова,  учасниками наради були представники ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області,  ГУ Національної поліції, Управління патрульної поліції,  ГУ Держпраці, Держприкордонслужби, Служби безпеки України, Служби з надзвичайних ситуацій, Прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що з 01 березня 2019 року по 31 травня 2019 року на території держави відбудуться цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант». Зазначені заходи будуть проведені у два етапи: підготовчий (з 01 до 15 березня), практичний (з 16 березня до 31 травня).