Інженерно-технічних працівників ТзОВ «Солонсько» поінформували про вимоги безпеки у гірничодобувній галузі

10 квітня 2019

Днями фахівці ГУ Держпраці у Львівській  області провели семінар для інженерно-технічних працівників  ТзОВ «Солонсько». 

Під час зустрічі з працівниками товариства спеціалісти проаналізували стан виробничого травматизму у гірничодобувній галузі.

Водночас присутні розглянули причини та обставини нещасних випадків та наголосили на необхідності проведення заходів дотримання  безпеки  під час виконання відкритих гірничих  робіт і експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Фахівці ГУ Держпраці наголосили  на необхідності дотримання  правильності розробки родовища корисних копалин у відповідності до затвердженої проектної документації, звернули увагу на недопущення до роботи працівників, які не пройшли медичних оглядів, інструктажів та не мають відповідних посвідчень.

Окрім цього, фахівці Держпраці поінформували присутніх про останні зміни в законодавстві з питань праці та охорони праці, проаналізували стан виробничого травматизму на підприємствах Львівщини.

При цьому вони   запропонували учасникам наради розглянути типові заходи, розроблені комісіями під час розслідувань нещасних випадків задля  попередження схожих ситуацій у майбутньому.