На Львівщині стартує флешмоб: користувачі Facebook закликають працівників дбати про безпеку праці

22 квітня 2019

ННапередодні відзначення Всесвітнього дня безпеки і гігієни праці, ГУ Держпраці у Львівській області  започатковує  флешмоб у  Facebook «Безпечне і здорове майбутнє праці».

Його учасники закликають працівників  дотримуватися правил охорони праці та використовувати  засоби індивідуального захисту під час роботи, а отже дбати про власну безпеку.

Для того, щоб долучитися до флешмобу слід  сфотографуватися у засобах індивідуального захисту  і завантажити  це фото у Facebook, використовуючи хештег           #Флешмоб_безпечне_і_здорове_майбутнє_праці  або надіслати  фото на скриньку zmi.gudp.lviv@ukr.net. 

«Завдяки такому заходу ми намагаємося привернути увагу суспільства до питань охорони праці. Оскільки у переважній більшості причинами настання нещасних випадків, які пов’язані з виробництвом, є невиконання вимог інструкції з охорони праці, порушення трудової та виробничої дисципліни, невиконання посадових обов’язків, незастосування засобів індивідуального захисту та  порушення технологічного процесу»,- сказала начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова.

Нагадаємо, що 28 квітня відзначають Всесвітній день безпеки і гігієни праці.