Адміністраторам ЦНАПу м. Львова розповіли на що слід звертати увагу при прийнятті пакету документів на здійснення реєстраційних дій

16 лютого 2016

Завідувачем сектору ринкового нагляду Перетятко О.І. та начальником відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Пристайко І.Р. проведено навчання з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг м. Львова по питанню повноти та правильності заповнення документів відповідно до вимог Постанови КМУ №8 від 06.01.2010р. «Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів» (далі – Порядок).

Особливий  наголос адміністраторам ЦНАПу було зроблено на причинах відмов суб’єктам господарювання та фізичним особам. Основними причинами відмов є подання неповного комплекта документів або ж заяви на зняття технологічного транспортного засобу з обліку подаються не його власниками.  

Також фахівці Держпраці звернули увагу, що часто копії направлених документів  не завірені згідно з вимогами пп. 5.26 та 5.27 ДСТУ 4163-2003  «Вимог до оформлювання документів», а накази «Про призначення посадової особи, відповідальної за безпечну експлуатацію та технічний стан ТТЗ» сформульовані не коректно.

Слід зазначити, що з надісланих  у 2015 році 74 заяв з комплектом документів для реєстрації, на 11 поданих заяв оформлено відмови щодо здійснення реєстраційних дій.

Інформаційна картка даної адміністративної послуги знаходиться на офіційному сайті ГУ Держпраці у Львівській області у рубриці «Діяльність»/ «Адміністративні послуги».