У ТзОВ «Завод Електронпобутприлад» інспектори провели семінар: говорили про безпечне використання обладнання

11 травня 2019

Головні  державні інспектори  відділу нагляду у машинобудуванні  та енергетиці управління нагляду в промисловості і на  об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Львівській області Анатолій Люльчук та Тарас Чепіль провели семінар  з працівниками  ТзОВ  «Завод Електронпобутприлад».

Основним напрямком діяльності підприємства є виробництво електропобутових  приладів та двигунів малої потужності. У ході наради головні державні інспектори  ознайомили керівництво підприємства із змінами в законодавстві з охорони праці.

Представники  ГУ Держпраці у Львівській області надали  роз’яснення  щодо  внесення змін в інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві.

Водночас  проаналізовано заходи щодо  дотримання  безпечних  умов  праці, які проводяться на підприємстві під час виконання робіт з експлуатації та обслуговування  електроустановок  та  їх  утримання  у  безпечному  технічному  стані.

Інспектори наголосили на важливості використання захисних засобів від дії електричного струму під час виконання робіт в діючих електроустановках. Також фахівці ГУ Держпраці  наголосили на необхідності утримання у безпечному технічному стані виробничого обладнання. Окрім цього,  зосередили увагу на організації проведення навчання, інструктажу та перевірки знань з питань охорони праці працівників.