Слухачам радіо “Незалежність” розповіли про пілотний проект Міжнародної організації праці

06 червня 2017

Про етапи проведення пілотного проекту Міжнародної організації праці з подолання незадекларованої праці йшлося в ефірі радіо «Незалежність».

За словами заступника начальника управління з питань праці ГУ Держпраці у Львівській області Оксани Єзерської, на першому етапі цього проекту відбувається  інформаційна кампанія.

«Ми намагаємося переконати працівників та роботодавців оформити трудові відносини. У зв’язку з цим, розповідаємо про переваги офіційного працевлаштування та вказуємо на недоліки незадекларованої праці»,- зазначила  Оксана  Єзерська. Наступним етапом буде інспекційна кампанія.

Окрім цього, фахівець ГУ Держпраці розповіла слухачам про мету проекту та  заходи, які здійснюватимуться саме  на Львівщині.

При цьому вона зазначила, що досвід Львівської, Одеської, Черкаської та Херсонської областей,  а саме у них реалізовуватиметься пілотний проект, згодом  поширюватиметься  й на інші області України. У Львівській області пілотний проект стосується будівельної галузі та сфери торгівлі.