ОГОЛОШЕННЯ!

19 червня 2017

Державна служба України з питань праці звертається до всіх навчальних центрів, що надають послуги з проведення навчання з питань охорони праці відповідно до пункту 5.2 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26 січня 2005 року № 15, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 року за № 231/10511.

Просимо листи-заявки про проведення перевірки знань з питань охорони праці надсилати до Головних управлінь (Управлінь) Держпраці в областях.

Листи-заявки навчальних центрів, що здійснюють свою діяльність у місті Києві та Київській області, надсилаються до державного підприємства «Головний навчально-методичний центр Держпраці» за адресою: вул. Вавілових, 10а, м. Київ.

У листі-заявці потрібно зазначити: прізвище, ім’я, по батькові посадових осіб, посаду, місце роботи (назва підприємства, його чисельність та КВЕД основного виду діяльності).

Додаток:

  1. Типове положення про навчання і перевірку знань з питань охорони праці
  2. Перелік рекомендаційних питань для перевірки знань з питань охорони праці для суб’єктів господарювання, які проводять навчання з питань охорони праці відповідно до пункту 5.2 Типового положення (Завантажити)