Привітання з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України

13 жовтня 2017

Шановні  краяни!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Споконвіку  для українського народу 14 жовтня був особливим та  символічним днем. Оскільки  ще з часів козаччини,  для оборонців нашої землі Пресвята Богородиця була покровителькою та захисницею. ЇЇ завжди зображували на  козацьких хоругвах, до Неї молилися напередодні  найважчих походів.

Український народ повсякчас  пишався звитягою  та героїзмом своїх захисників. Слава про їхні перемоги  сягала далеко за межі рідної землі.  Наша нація непоборна та нероздільна, бо знає про козацьку доблесть, пишається відвагою Січових Стрільців та пам’ятає  подвиги вже сьогодні  сивочолих вояків УПА.

Впродовж усієї  історії, українцям доводилося виборювати незалежність у бою.  На жаль, сьогодні нашим солдатам вкотре необхідно боронити українську землю. Герої під жовто-блакитними стягами відстоюють цілісність державних кордонів, воюючи з кремлівським загарбником.

 Дякуємо за хоробрість й жертовність. Висловлюємо щиру вдячність за  синє небо  та не розрите  московськими танками пшеничне поле української землі.

Слава Україні! Героям слава!

З найкращими побажаннями добра, здоров’я та миру,  начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова.