У рамках відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, Мирослав Феделеш, провів моделювання подій з працівниками ТОВ “Лісоіндустрія”

03 травня 2024
➡️ У рамках відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, Мирослав Феделеш, провів моделювання подій з працівниками ТОВ “Лісоіндустрія”. В ході роботи детально розглядали причини групового нещасного випадку, що трапився у приміщенні деревообробного цеху.
Під час обстеження технічного стану обладнання було виявлено певні порушення, які за можливості усувалися на місці.
➡️ Теоретична частина заходу була присвячена наголошенню на необхідності дотримання правил охорони праці в деревообробній промисловості, а також виявленню технічних несправностей деревообробного обладнання.
➡️ Учасникам наголосили на негайному припиненні експлуатації обладнання при виявленні будь-яких технічних несправностей, поки вони не будуть усунуті, та установлення захисних огороджень та пристроїв для запобігання подібним нещасним випадкам у майбутньому.
➡️ Більше інформації на порталі – https://pratsia.in.ua