ДП «Бродівське лісове господарство» – у трійці кращих підприємств лісової галузі України з організації та дотримання вимог охорони праці

20 травня 2019

Днями у Києві відбулася  І Міжнародна конференція «Безпека та гігієна праці в лісовому господарстві: проблеми та перспективи впровадження управління ризиками на підприємстві».
Це перша подія такого рівня в лісовій галузі країни, яка залучає до участі провідних експертів з України та Європи для розробки найбільш оптимальних шляхів вирішення найактуальніших питань галузі в сфері безпеки праці. 

Під час свого виступу заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар підкреслив, що питання безпеки праці лісівників були, є та завжди будуть пріоритетними в лісовій галузі.

Він подякував представникам Державної служби України з питань праці за спільну роботу та допомогу в організації заходів: «Ми робимо одну роботу, надзвичайно важливу – рятуємо життя та здоров’я працівників».

 «Переконаний, наша триденна конференція допоможе обговорити різні підходи та узагальнити всі напрацювання щодо нових методів роботи системи охорони праці на підприємствах», – сказав голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега.

Також на відкритті конференції виступив менеджер проекту Міжнародної організації праці Антоніу Сантуш, який розповів про міжнародні та європейські галузеві стандарти з безпеки та гігієни праці в лісовому господарстві і методики управління професійними ризиками в рамках законодавства ЄС та міжнародних трудових норм.

В межах заходу  за результатами перевірок, було нагороджено кращі підприємства лісової галузі з організації та дотримання вимог охорони праці.

1 місце посіло державне підприємство «Маневицьке лісове господарство» (Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства);

2 місце – державне підприємство «Бродівське лісове господарство» (Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства);

3 місце – державне підприємство «Баранівське лісомисливське господарство» (Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства).

Ще одну нагороду від журналу «Охорона праці» отримало державне підприємство «Городнянське лісове господарство» (Чернігівське обласне управління лісового та мисливського господарства).

За матеріалами Державного агентства лісових ресурсів України.