Інформаційно-роз’яснювальна робота у Бродівському відділенні навчально-інформаційного центру ПрАТ “Львівобленерго “ про вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці

02 червня 2023
✅Інформаційно-роз’яснювальна робота у Бродівському відділенні навчально-інформаційного центру ПрАТ “Львівобленерго “ про вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.
👉Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці роз’яснено вимоги “Правил безпечної експлуатації електроустановок“ стосовно організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в діючих електроустановках, видачі наряду-допуску та розпорядження.
❕Наголошено на обов’язковому дотриманні організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в діючих електроустановках.
Проаналізовано стан виробничого травматизму в галузі енергетики із зазначенням обставин і причин нещасних випадків, а також запропоновано перелік заходів націлених на попередження та зменшення рівня виробничого травматизму у зазначеній галузі.