На шахті «Межирічанська» відбулося засідання постійної комісії з охорони праці

16 травня 2019

Сьогодні, 16 травня, у ВП  «Шахта «Межирічанська» ДП «Львіввугілля» відбулося чергове засідання постійної комісії з питань охорони праці під головуванням директора шахти Ігоря Крокоша. У засідання взяв  участь головний державний інспектор відділу нагляду у вугільній промисловості Управління гірничого нагляду ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Розалюк, інженерно-технічні працівники та робітники вугільного  підприємства.

 Головний державний інспектор відділу нагляду у вугільній промисловості Володимир Розалюк розповів про  ІІ Львівський форум з охорони праці, що відбувся днями, в межах якого  було обговорено концепцію реформування системи управління охороною праці в Україні.

Опісля Володимир Розалюк поінформував про хід розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, який стався 20 квітня  з машиністом електровозу підземним дільниці шахтного транспорту ВП “Шахта Степова”.

Інспектор детально зупинився на безпечному проведенні електровозної відкатки в гірничих виробках шахти, зокрема у виробках де є перевищення допустимих кутів нахилу рейкової колії.

Володимир Розалюк зауважив, що першочергова відповідальність за здійснення електровозної відкатки на робочих місцях покладається безпосередньо на керівників робіт.