Інспекторами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію з працівниками ТзОВ «Львівський кабельний завод» щодо оформлення трудових відносин

18 січня 2023
Інспекторами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію з працівниками ТзОВ «Львівський кабельний завод» щодо оформлення трудових відносин.
Під час заходу представникам бізнесу наголошено на неприпустимості допуску до роботи працівників без укладення трудових договорів. Акцентовано, що тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальні гарантії передбачені законодавством.
Інформаційна робота – це зручна нагода для громадян проконсультуватися у посадовців Держпраці. Найчастіше інспекторів запитували:
✔️ Чи є різниця між трудовим і цивільно-правовим договором?
✔️ Що таке призупинення трудового договору?
✔️ Яка максимальна тривалість робочого часу в умовах війни?
✔️ Порядок надання різних видів відпусток?
? Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо: на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua