Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели робочу зустріч у ВП «Вокзал станція Рівне» філії «Вокзальна компанія» АТ «Українська залізниця» з питань додержання вимог трудового законодавства у період воєнного стану

25 січня 2023
Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області провели робочу зустріч у ВП «Вокзал станція Рівне» філії «Вокзальна компанія» АТ «Українська залізниця» з питань додержання вимог трудового законодавства у період воєнного стану.
Під час заходу надано відповіді на питання, зокрема, щодо чинних вимог дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, надання щорічних додаткових відпусток, відпусток без збереження заробітної плати, додаткових підстав звільнення працівників з ініціативи роботодавця в період воєнного стану, тощо.
Акцентовано увагу на дотриманні вимог чинного законодавства щодо порядку виплати заборгованості по заробітній платі працівникам.
Також посадовці, у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» роз’яснили важливість оформлення трудових відносин та недопущення примусової праці.