Релокація бізнесу – це можливість в тилу кувати нашу перемогу

10 жовтня 2022
✅ Релокація бізнесу – це можливість в тилу кувати нашу перемогу
Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області здійснено консультативне відвідування за фактичною адресою місця виробничих потужностей релокованого з м.Київ ТзОВ «Піранья Тех», що провадить діяльність у сфері виробництва електронного обладнання компонентів.
❗️ Під час зустрічі акцентовано увагу на дотриманні нормативно-правових актів з охорони праці і загальнообов’язкового державного соціального страхування, організації трудових відносин в умовах воєнного стану, які регламентуються Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».
❗️ Наголошено на вимогах правил під час експлуатації зварювального обладнання та виконання робіт підвищеної небезпеки, важливості компетентності працівників, наявності дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та дотриманні вимог правил під час експлуатації обладнання.
🤝 Поінформовано на подальшій превентивній роботі ГУ Держпраці у Львівській області, котра полягає у консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень. Роботодавці релокованих підприємств мають можливість звернутись до ГУ Держпраці у Львівській області:
за тел. (032) 235 48 42 та (067) 925 84 33;
на сторінці: https://www.facebook.com/dsp.lviv/
📲 Рекомендовано користуватися сервісом «Інтерактивний інспектор», порталом www.pratsia.in.ua, сайтом Держпраці та нашою сторінкою у  Facebook