Семінар-нарада у котельнях Львівського національного університету ім. Ів. Франка на тему «Дотримання вимог безпеки під час експлуатації обладнання, що працює під тиском та дотримання Правил охорони праці при експлуатації обладнання, що працює під тиском»

27 грудня 2022
✅ Семінар-нарада у котельнях Львівського національного університету ім. Ів. Франка на тему «Дотримання вимог безпеки під час експлуатації обладнання, що працює під тиском та дотримання Правил охорони праці при експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Фахівці Західного міжрегіонального управління Держпраці провели семінар-нараду в котельнях з метою акцентування уваги на необхідності проведення обліку обладнання, що працює під тиском, наявності необхідної технічної
документації, яка повинна бути в паспортах котлів.
Під час заходу роз’яснено вимоги до працівників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою та проведення відповідного навчання з питань охорони праці, проведення з персоналом протиаварійних тренувань.
Нагадуємо, власники котлів повинні забезпечити проведення експертних обстежень і технічних оглядів обладнання під тиском у встановлені строки. Недопустимим є експлуатація котлів, в яких закінчився термін проведення наступного огляду.
📢Більше інформації та рекомендацій щодо трудових відносин у період воєнного стану за посиланням – https://cutt.ly/LZYgbeT та на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/