Технічна консультація з охорони праці на робочому місці у ТОВ «Фіднова».

13 липня 2023
✅Технічна консультація з охорони праці на робочому місці у ТОВ «Фіднова».
?Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці акцентовано увагу на дотриманні вимог законодавства з питань охорони праці, розглянули зміни до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки».
❕Наголошено, що з 03.01.2023 року Держпраці спільно з Мінекономіки запроваджено отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
?Під час виконання відповідних робіт, або експлуатації обладнання підвищеної небезпеки необхідно неухильно дотримуватися вимог нормативно-правових актів з охорони праці, виробничих та інструкцій з охорони праці з метою запобіганню виникнення нещасних випадків, аварійних ситуацій чи аварій.
➡️Обговорено вчасність забезпечення працівників спецодягом та спецвзуттям, якість придбаного спецодягу та умови щодо позапланової видачі спецодягу та спецвзуття працівникам, в яких він достроково прийшов у непридатний стан.