Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 4 нещасних випадків

03 липня 2019

Повідомляємо, що  резонансних групових нещасних випадків на виробництві під час яких загинуло двоє і більше осіб протягом звітного періоду станом на  03.07.2019 року  не було.

         Окрім цього, інформуємо, що протягом звітного періоду станом на 03.07.2019 року призначено спеціальні розслідування 4 нещасних випадків.

                                         

  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 27.06.2019  стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з робітником Закладу загальної середньої освіти № 87 Львівської міської ради імені Ірини Калинець. Потерпілий разом з іншими працівниками школи, виконував роботи з підготовки стіни ігрової кімнати під побілку. О 15 год. 00  хв. раптом знепритомнів. Була викликана швидка медична  допомога, лікарі якої констатували смерть. Ймовірна причина смерті- природня.
  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 29.06.2019  року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з начальником зміни відділу охорони ТзОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд». 28.06.2019 року потерпілий заступив на зміну з контролю за діяльністю постів охорони, на вул. Пасічній, 133 у м. Львові. О 04 год. 50 хв. його виявили в непритомному стані біля поста № 3. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть. Ймовірна причина смерті – природня.
  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 01.07.2019   стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з двірником КП «Комбінат міського господарства». 01.07.2019 року двірник отримала завдання щодо прибирання своєї дільниці по вул. Ю. Дрогобича у м. Дрогобичі. О 06 год. 15 хв. її виявили без ознак життя на дільниці. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть потерпілої. Ймовірна причина смерті – природня.
  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства,  01.07.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм автотранспортних засобів з виконанням робіт за професією експедитор транспорту ТзОВ «Транс-Сервіс-1». 01.07.2019 року близько 11 год. 00 хв. водій заїхав вантажним автомобілем – цистерна на митний переїзд Україна-Молдова, перехід Мамалига, і пішов оформляти документи. В розмові з молдавськими митниками,  він повідомив, що хоче трохи відпочити у кабіні автомобіля, пішов і не повернувся. О 13 год. 00 хв. до кабіни автомобіля підійшов  молдавський митник, відкрив дверку кабіни  і виявив потерпілого без ознак життя. Були викликані швидкі допомоги молдавську та українську, які попередньо встановили діагноз інфаркт міокарду. Потерпілого доправили у морг в Новоселицю Чернівецької області.