Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці на МПП «Бескид» проведено семінар-навчання на тему: «Дотримання вимог безпеки під час експлуатації автомобільних підйомників».

29 березня 2023
✅ Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці на МПП «Бескид» проведено семінар-навчання на тему: «Дотримання вимог безпеки під час експлуатації автомобільних підйомників».
Наголошено на основних вимогах безпечної роботи підйомників. Результати огляду та перевірки машиністи записують у вахтовий журнал машиніста вантажопідіймального підйомника. Установлений суб’єктом господарювання порядок проведення періодичного технічного обслуговування, налагодження та ремонтів має забезпечити утримання обладнання в справному стані.
Зосереджено увагу присутніх на питаннях електробезпеки, створенні безпечних умов праці та попередження виробничого травматизму.
Інспекторами Держпраці надано консультації та вичерпні відповіді на питання працівників з додержання законодавства про охорону праці під час військового стану.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua