День захисника України

13 жовтня 2015

Дорогі наші Захисники!

Дозвольте в цей день – Дня захисника України – у день, який символізує любов і шану українців до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, низько Вам вклонитись та подякувати. Подякувати за ваш героїзм, за вашу самопожертву, за вашу терпимість, за те, що ми маємо можливість сьогодні називатись Українцями.

Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних та близьких. Родинного щастя Вам, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії ! Нехай у Вас незгасне світло віри, а Пресвята Богородиця, яка вважалася заступницею славного війська козацького та всього українського люду, благословляє Вас на мир, добро, благополуччя, гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

Колектив Головного управління Держпраці у Львівській області також має честь сьогодні вітати наших працівників – головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління з питань праці Герея Романа Романовича, який зовсім нещодавно повернувся із зони бойових дій, та тих, які зараз там перебувають – Гуменюка  Володимира Яковича –  головного державного інспектор з охорони праці Державної інспекції нагляду у машинобудуванні, на транспорті та зв’язку Територіального управління Держгірпромнагляд у Львівській області та Хому Анатолія Андрійовича – головний державний гірничотехнічний інспектор на інших гірничих роботах на поверхні Львівської Державної інспекції нагляду у гірничодобувній промисловості та за охороною надр Територіального управління Держгірпромнагляд у Львівській області. Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу! Щиро молимось за ваше щасливе повернення додому.