21 вересня у залі засідань Ужгородської міської ради за участі заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктора Погара та Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, відбулася нарада з представниками будівельних підприємств краю

22 вересня 2023
✅ Про безпеку праці на будівництві
21 вересня у залі засідань Ужгородської міської ради за участі заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктора Погара та Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, відбулася нарада з представниками будівельних підприємств краю.
? Участь у нараді взяли посадові особи Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, які зупинилися на основних причинах настання нещасних випадків на будівництві, нормативних вимогах до проведення будівельних робіт, зменшення рівня незадекларованої праці та здійснення контрольно – наглядової діяльності в умовах воєнного часу.
❗️ Додатково роз’яснили зміни до порядку оформлення дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки під час воєнного стану.
В ході заходу присутніх проінформували про неприпустимість приховування випадків виробничого травматизму.
❗️ Більше інформації на порталі Держпраці – https://pratsia.in.ua/