25 червня 2018 року відбудуться установчі збори по формуванню Громадської ради при ГУ Держпраці у Львівській області

23 червня 2018

Запрошуємо делегованих кандидатів інститутів громадянського суспільства, які подали документи для участі в установчих зборах по формуванню Громадської ради при Головному Управлінні  Держпраці у Львівській області (перелік за посиланням), для участі в установчих зборах по формуванню Громадської ради при  ГУ Держпраці у Львівській області.

На установчих зборах має бути особиста присутність осіб, делегованих інститутами громадянського суспільства. 

Склад Громадської ради ГУ Держпраці у Львівській області формується на Установчих зборах шляхом рейтингового голосування з числа осіб, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та кандидатури яких внесені відповідними інститутами громадянського суспільства.

Установчі збори відбудуться 25 червня 2018 року.

Реєстрація учасників з 15.30 год. (Увага! Для реєстрації необхідно пред’явити документ, що посвідчує особу).

Початок засідання о 16-00 год.

Місце проведення: Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Львівській області, м. Львів, вул. Чупринки 71, актовий зал. (2 поверх). 

 

Контакти ініціативної групи:

Ільницька Галина Михайлівна – відповідальний секретар ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів громадської ради при Головному управління Держпраці у Львівській області, e-mail: halyna.ilnytska@gmail.com, тел.:(032)235-56-00;

Брич Микола Володимирович – голова ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при Головному управлінні Держпраці у Львівській області, тел.:(093) 46 02 865.