Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо протидії коронавірусу триває…

11 березня 2020

Фахівці відділу гігієни праці Головного управління Держпраці у Львівській області провели роз’яснювальну роботу щодо протидії коронавірусної інфекції з працівниками українсько-канадського підприємства ТзОВ СУКП «РосанПак». Фахівці цього підприємства часто здійснюють відрядження за кордон. Відтак, самі перебувають у групі ризику зараження коронавірусом та можуть нести загрозу для інших працівників підприємства.

Фахівець Головного управління наголосила на важливості дотримання рекомендацій щодо профілактики розповсюдження вірусу. Вона закликала дотримуватись респіраторної гігієни, часто мити руки з милом та обробляти їх дезінфекційними спиртовмісними засобами. Регулярно проводити прибирання на робочому місці, в тому числі засобами для чищення, а також часто провітрювати приміщення.

Керівництву рекомендовано забезпечити моніторинг стану здоров’я працівників. Осіб, з гострим респіраторним захворюванням, слід відокремити від інших працівників та негайно направити додому. Роз’яснено, яких принципів слід дотримуватись при плануванні відряджень та порядок дій при поверненні працівників із країн, де зафіксовано випадки коронавірусу.

Також фахівець Головного управління вручила керівництву підприємства інформаційні матеріали із усією необхідною інформацією.