На Львівщині домовились про співпрацю тероргани Держпраці, юстиції та служби зайнятості

05 лютого 2019

У понеділок, 4 лютого, начальниця Головного управління Держпраці у Львівській області О.Вільхова під час круглого столу із заступником Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ю. Сало та заступником директора Львівського обласного центру зайнятості О. Іванчук обговорили подальшу співпрацю відповідно до підписаних Меморандумів між Міністерством юстиції, Державною службою України з питань праці та Державною службою зайнятості України.

Зокрема, сторони окреслили напрямки та подальші заходи взаємодії. Відтак домовились спільно проводити інформаційні кампанії та роз’яснювальні заходи. Окрім цього, органи ДВС обмінюватимуться інформацією щодо фактів порушення роботодавцями порядку оформлення трудових відносин. Йдеться про осіб, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, втому числі заборгованість зі сплати аліментів.  

До слова, Меморандум про співробітництво між Міністерством юстиції, Державною службою України з питань праці та Державною службою зайнятості України було підписано наприкінці січня, з метою консолідації зусиль щодо формування сприятливого середовища на ринку праці  та забезпечення прав захисту людини.