Семінар-нарада на тему: «Отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» на ТзОВ «Ріелбудстиль»

20 вересня 2022
✅ Семінар-нарада на тему: «Отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» на ТзОВ «Ріелбудстиль»
Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області проведено семінар-нараду на ТзОВ «Ріелбудстиль» з метою поінформування про важливість дотримання чинного законодавства, зокрема у питанні отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
❗️ Акцентовано увагу на Постанові КМУ від 24.03.2022 № 357, яка передбачає перелік устаткування, машин, механізмів, котрі експлуатуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на період воєнного стану.
❗️ Під час заходу наголошено на переліку робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності. Посадовцями ознайомлено про способи подачі декларації відповідності:
− в електронному вигляді, через Портал електронних сервісів Мінекономіки;
− в паперовому вигляді через ЦНАП.
? Наприкінці заходу посадовцями надано змістовні відповіді на запитання присутніх. ТзОВ «Ріелбудстиль» має в наявності дозволи на експлуатацію обладнання та на виконання робіт підвищеної небезпеки.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook