На базі профтехучилища Рівненської АЕС за участі фахівців Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено тренінг з виконання робіт з підвищеною небезпекою, а саме виконання робіт в діючих електроустановках.

21 березня 2023
✅ На базі профтехучилища Рівненської АЕС за участі фахівців Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено тренінг з виконання робіт з підвищеною небезпекою, а саме виконання робіт в діючих електроустановках.
У ході проведення тренінгу відзнятий відеоматеріал планують використовувати, як відео інструкцію для виконання аналогічних робіт на підприємствах енергетичної галузі.
➡️ Мета тренінгу, попередження і зниження виробничого травматизму, що є вкрай важливим в нинішніх умовах на об’єктах критичної інфраструктури.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua