Посадовими особами Управління інспекційної діяльності у Рівненській області здійснено візит на підприємство суб’єкта господарювання ТОВ “АГРОКОНЦЕРН”, що провадить діяльність з вирощування агрокультур в тепличних комплексах

23 березня 2023
Посадовими особами Управління інспекційної діяльності у Рівненській області здійснено візит на підприємство суб’єкта господарювання ТОВ “АГРОКОНЦЕРН”, що провадить діяльність з вирощування агрокультур в тепличних комплексах.
Фахівцями Держпраці проведено технічну консультацію з суб’єктом господарювання щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, проведенні заходів з профілактики виробничого травматизму.
При проведенні технічної консультації ознайомлено з новітніми сучасними технологіями у сільськогосподарській галузі, а також з європейським підходом до організації виробничого процесу, сучасної ергономіки на підприємстві. Детально опрацьовано дотримання часу відпочинку, дотримання вимог інструкцій з охорони праці, проходження обов’язкового щорічного медичного огляду, а також технічних оглядів автотранспортних засобів тощо.
Розглядалися питання щодо забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту.
Представникам роботодавця акцентовано на неприпустимості приховування випадків виробничого травматизму.