Державними інспекторами відділу з питань безпеки праці Південного регіону Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено превентивний захід на тему: «Безпека під час експлуатації ліфтів, Порядок дій обслуговувального персоналу ліфтів з подальшим пуском обладнання після відновлення електропостачання.» у ПП «БАЛАНСИР»

20 квітня 2023
✅Державними інспекторами відділу з питань безпеки праці Південного регіону Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено превентивний захід на тему: «Безпека під час експлуатації ліфтів, Порядок дій обслуговувального персоналу ліфтів з подальшим пуском обладнання після відновлення електропостачання.» у ПП «БАЛАНСИР».
?Технічну консультацію проведено на одному з об’єктів, де проходять роботи з завершення реконструкції пасажирського ліфта для тимчасово переміщених осіб. Відмітивши достатній рівень проведених монтажно –налагоджувальних робіт в теперішніх умовах, інспекторами вказано на основні вимоги по експлуатації ліфтів.
✔️Суб’єкт господарювання, який має намір розпочати (продовжити) експлуатацію ліфтів, повинен отримати дозвіл (подати декларацію) відповідно до вимог і забезпечувати їх утримання в справному стані та безпечно експлуатувати шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду та ремонту.
❕Наголошено на основних вимогах безпеки, яких потрібно дотримуватись при відключенні електроенергії та відповідно аварійній зупинці ліфтів.
?Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо: на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua