Працівники Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання у сфері сільського господарства, щодо дотримання вимог безпеки під час проведення зернозбиральних робіт.

11 вересня 2023
✅Працівники Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання у сфері сільського господарства, щодо дотримання вимог безпеки під час проведення зернозбиральних робіт.
?Під час заходів наголошується на створенні безпечних умов праці на робочому місці, періодичності проведення інструктажів з охорони праці, забезпечення засобами індивідуального захисту. Акцентовано увагу на правилах охорони праці у сільськогосподарському виробництві та правилах технічної експлуатації тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоратних машин, сільськогосподарської техніки, іншої техніки.
?Отримати більше інформації про трудові відносини під час воєнного стану – https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/ та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua