Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці продовжує взаємодіяти з Головним управлінням ДПС у Волинській області

13 жовтня 2023
Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці продовжує взаємодіяти з Головним управлінням ДПС у Волинській області.
12 жовтня відбулась робоча зустріч начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської, заступника начальника Андрія Харламповича та в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Волинській області Оксани Левчук.
Очільниця Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська зазначила, що зниження рівня незадекларованої праці, збільшення кількості застрахованих осіб, сплата податків та ЄСВ залишається головною ціллю діяльності Держпраці. Оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – гарантований розвиток економіки країни, покращення інвестиційного клімату, які особливо необхідні у період воєнного стану.
Наразі податківці Волині спільно з фахівцями Держпраці активно обмінюються інформацією щодо допущених працедавцями порушень та вживають відповідні заходи в межах компетенції задля легалізації трудових відносин.