Начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська з робочим візитом зустрілась із головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом

13 жовтня 2023
Начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська з робочим візитом зустрілась із головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом.
В ході зустрічі очільники домовились про проведення заходів, із залученням спеціалістів відомств, направлених на попередження порушень трудового законодавства суб’єктами господарювання області та виявлення роботодавців, які мають високі ризики використання незадекларованих працівників. Під час зустрічі сторони обговорили спільний план дій у реалізації такої роботи. Оксана Єзерська наголосила, що фахівці Держпраці готові до співпраці та постійно надають усю необхідну практичну та методичну допомогу суб’єктам господарювання, здійснюють необхідний консультаційний супровід.
Принагідно зазначено, що посадовцями Держпраці також проводиться інформаційна робота серед роботодавців та працівників щодо важливості впровадження психосоціальної підтримки на робочих місцях та розповіла про реалізацію Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, мета якої – формування в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я. Програмою визначаються загальні цілі й напрями, основний зміст та очікувані результати заходів, орієнтованих на охорону психічного здоров’я та психосоціальну підтримку цивільного населення в області.