До Дня охорони праці, за сприяння Львівської обласної профспілки працівників будівництва і промисловості, будівельних матеріалів, відбулась лекція для голів учнівських профкомів, випускників і голів студентських і учнівських профспілкових організацій.

23 квітня 2024
✅До Дня охорони праці, за сприяння Львівської обласної профспілки працівників будівництва і промисловості, будівельних матеріалів, відбулась лекція для голів учнівських профкомів, випускників і голів студентських і учнівських профспілкових організацій.
?Підвищення обізнаності молоді в питаннях безпеки праці – важливий крок у забезпеченні безпечних умов праці для майбутніх поколінь.
?Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці поділились практичними порадами та прикладам, які можуть бути особливо корисними для молоді, яка тільки починає свою кар’єру.
?У кінці заходу була проведена дискусія, під час якої учасники могли задати питання та обговорити важливі аспекти безпеки на роботі. Такий захід став важливим кроком у формуванні свідомого підходу до питань охорони праці серед молоді.