Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели семінар до Дня охорони праці для працівників субʼєкта господарювання, який здійснює діяльність у сфері переробної промисловості, на тему: “Безпека праці – право та обовʼязок кожного”.

29 квітня 2024
✅Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели семінар до Дня охорони праці для працівників субʼєкта господарювання, який здійснює діяльність у сфері переробної промисловості, на тему: “Безпека праці – право та обовʼязок кожного”.
? Під час заходу розглянуто широкий спектр питань, пов’язаних із безпекою та здоров’ям працівників, включаючи підвищення якості розслідування нещасних випадків та запобігання прихованому виробничому травматизму.
? Висвітлено необхідність постійного моніторингу виконання правил та процедур безпеки, а також їх адаптацію до змінних умов робочого середовища.
✔️ Учасники отримали рекомендації щодо вдосконалення внутрішніх процедур з безпеки на роботі та підвищення свідомості про важливість дотримання встановлених норм та правил безпеки.