Головним державним інспектором Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Зоряном Берником проведено нараду з керівництвом ліцею імені Августина Волошина Ужгородської міської ради. Метою цієї зустрічі було обговорення важливих питань, пов’язаних з дотриманням трудового законодавства та забезпеченням належних умов праці.

10 червня 2024
✅ Головним державним інспектором Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Зоряном Берником проведено нараду з керівництвом ліцею імені Августина Волошина Ужгородської міської ради. Метою цієї зустрічі було обговорення важливих питань, пов’язаних з дотриманням трудового законодавства та забезпеченням належних умов праці.
На початку наради інспектор детально роз’яснив питання оформлення трудових відносин з неповнолітніми працівниками, наголосивши на необхідності дотримання всіх законодавчих вимог, зокрема щодо вікових обмежень, робочого часу та умов праці для цієї категорії. Було підкреслено важливість правильного документального оформлення трудових договорів з неповнолітніми та забезпечення їхніх прав на рівні з іншими працівниками.
❗️Окрім цього, нарада охопила питання психологічної підтримки на робочому місці. Фахівець порадив керівництву ліцею запроваджувати програми психосоціальної підтримки та забезпечувати комфортні умови для працівників, що сприятиме їхній ефективній роботі та загальному добробуту.
На завершення наради говорили про відповідальність за порушення вимог трудового законодавства.