Колектив Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяв участь у тренінгу з першої домедичної допомоги, який провели інспектори Мальтійська служба допомоги. Тепер ми краще підготовлені до непередбачуваних ситуацій і готові надати першу допомогу тим, хто її потребує.

27 червня 2024
🚑Перша домедична допомога – те, що має знати і вміти кожен із нас!
👉Колектив Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяв участь у тренінгу з першої домедичної допомоги, який провели інспектори Мальтійська служба допомоги. Тепер ми краще підготовлені до непередбачуваних ситуацій і готові надати першу допомогу тим, хто її потребує.
❕Перша домедична допомога – це не просто набір навичок, а важливе вміння, яке може врятувати життя в критичний момент. Кожен з нас повинен знати, як правильно діяти у разі надзвичайної ситуації, як допомогти при зупинці дихання, серцевому нападі, кровотечі або травмі.
📌Зазначимо, Мальтійська служба допомоги проводить кваліфіковані курси з першої домедичної допомоги згідно із основними положеннями Європейської ради реанімації. Тренінги інтерактивні та на 80% складаються з практики. Навчання відбувається за підтримки AuswaertigesAmt, deutschebotschaftKyjiw, #врятуєш_ти.