Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області проводить інформаційно-роз’яснювальні заходи щодо впровадження політики психосоціальної підтримки для працівників краю. Основна мета цих заходів – підвищення обізнаності роботодавців та працівників про важливість психосоціального благополуччя на робочому місці.

01 серпня 2024
✅ Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області проводить інформаційно-роз’яснювальні заходи щодо впровадження політики психосоціальної підтримки для працівників краю. Основна мета цих заходів – підвищення обізнаності роботодавців та працівників про важливість психосоціального благополуччя на робочому місці.
👉🏻 У рамках проведених заходів фахівці управління ознайомлюють учасників з основними аспектами політики психосоціальної підтримки, яка включає в себе заходи, спрямовані на забезпечення комфортного психологічного клімату в колективах, запобігання професійному вигоранню та підтримку ментального здоров’я працівників.
📍 Під час інформаційних сесій акцентується увага на необхідності створення умов для відкритого обговорення проблем, пов’язаних із стресом та емоційним вигоранням, а також на важливості підтримки психологічного здоров’я працівників у процесі виконання їхніх обов’язків. Посадовці надають рекомендації щодо впровадження програм підтримки, таких як навчання з управління стресом, тренінги на розвиток комунікаційних навичок і створення груп підтримки.
📲 Більше інформації на порталі – https://pratsia.in.ua