У понеділок в стінах Національної бібліотеки України для дітей вітали Голову Державної служби України з питань праці Ігоря Дегнеру та директора департаменту з питань праці Держпраці Володимира Гончарука

30 липня 2024
Тиждень розпочався із нових партнерських стосунків. У понеділок ми вітали в стінах Національної бібліотеки України для дітей Голову Державної служби України з питань праці Ігоря Дегнеру та директора департаменту з питань праці Держпраці Володимира Гончарука. Ця державна служба віднині є нашим партнером, адже генеральний директор НБУ для дітей Алла Гордієнко та голова Держпраці Ігор Дегнера підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію між установами.
Згідно з положеннями документа сторони надаватимуть одна одній усебічну підтримку для розвитку співробітництва, організовуватимуть спільні тематичні заходи – конкурси, конференції, семінари, круглі столи, зустрічі, забезпечуватимуть інформаційну підтримку та промоцію на різноманітних ресурсах підписантів, у бібліотеці буде створено куточок Держпраці (Державна служба України з питань праці) тощо.
Ігор Анатолійович залюбки ознайомився з діяльністю бібліотеки, оглянув найпривабливіші місця, зацікавився потужними культурно-просвітницькими проєктами і програмами, які реалізує книгозбірня, зокрема й у співпраці з надійними друзями та партнерами.
Впевнені, що започаткована сьогодні двостороння взаємодія принесе велику користь обом партнерам та мільйонам працівників та користувачів бібліотек для дітей в Україні.