З роботодавцями Городоцького району обговорили зміни до законодавства про працю

03 травня 2017

28 квітня в Городоцькій райдержадміністрації відбувся семінар для підприємців з метою попередження випадків порушення діючого законодавства, зокрема в частині встановлених законом вимог щодо забезпечення гарантованого державою рівня оплати праці.
Семінар відбувся за участі голови райдержадміністрації Володимира Ременякя, першого заступника райдержадміністрації Івана Ковальчука, начальника відділу з питань додержання законодавства застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів, з питань дитячої праці та інших нормативно правових актів ГУ Держпраці у Львівській області Любові Лєсної.
Загалом семінар відвідали представники Тзов « Цунів», ТзОВ «Дорожні Знаки», ТзОВ «Крассула – Д», ТзОВ «Керамбуд», КУ «Центр «Спорт для всіх», ТзОВ «Тройбуд», ТзОВ «Віардо», ТзОВ «Ельпласт – Львів», КЗ ГРР «Городоцька ЦРЛ», ТзОВ «Ліонс Транс», ТзОВ «Венто-сервіс», ГРР ЦПМСД, ПП «Престиж-Експрес», ТзОВ «Модуль», Вишнянського коледжу ЛНАУ та ін.
Любов Лєсна проінформувала усіх про зміни у законодавстві про працю. Зокрема, вона проаналізувала типові помилки при організації документообігу суб’єктів господарювання. Розповіла про особливості проведення планових та позапланових перевірок.
Окрім цього фахівець ГУ Держпраці окреслила перелік документів, які необхідно представити при проведенні перевірки, а також повідомила про фінансові санкції, які передбачені за порушення законодавства про працю та охорону праці.