В ГУ Держпраці у Львівській області розпочались антикорупційні семінари-навчання

02 серпня 2017

Цього тижня  у ГУ Держпраці  у Львівській області розпочались антикорупційні семінари-навчання.

Про це розповіла головний спеціаліст з питань протидії корупції  ГУ Держпраці у Львівській області Уляна Гротовицька.

Зокрема сьогодні, 2 серпня, відбувся семінар з фахівцями відділу розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму. Загалом заплановано провести аналогічні навчання з працівникам усіх структурних підрозділів

Під час семінару   головний спеціаліст з питань протидії корупції  поінформувала про заборони використання службових повноважень чи становища з метою одержання неправомірної вигоди. Окрім цього, вона розповіла про обмеження щодо отримання подарунків та спільної роботи близьких осіб, ознайомила з вимогами щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

«Навчання проводяться задля того, щоб забезпечити однакове та правильне застосування вимог антикорупційного законодавства, надати посадовим особам чітке розуміння обов’язків та обмежень, встановлених для них Законом України «Про запобігання корупції». Водночас такі семінари сприятимуть зростанню рівня правосвідомості й антикорупційної поведінки серед усіх працівників Головного управління Держпраці»,- сказала Уляна Гротовицька.