Представникам лісогосподарської галузі нагадали про необхідність легалізації найманих працівників

09 серпня 2017

Днями  у  Дрогобицькій міській раді відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Засідання було проведено за участю  представників ГУ Держпраці у Львівській області, Дрогобицької ОДПІ ГУ ДФС, Дрогобицького об’єднаного управління Пенсійного фонду, Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення, відділу економіки Дрогобицької міської ради.

Відтак було проведено аналіз списку платників – мінімізаторів за червень 2017 року поданого ГУ ДФС у Львівській області.

На засідання були запрошені суб’єкти господарювання лісогосподарської галузі.

Державний інспектор Держпраці у Львівській області Мирослава Кайда поінформувала суб’єктів господарювання щодо приведення установчих документів до вимог нормативно – правових актів, які регламентують здійснення державної реєстрації як суб’єкта господарських відносин. Вона  наголосила  на обов’язковості  легалізації найманих працівників шляхом офіційного працевлаштування та виплати їм заробітної плати на рівні не нижче мінімальної.

Крім цього, суб’єкти господарювання отримали фахові відповіді на актуальні запитання, а також  відповідні інформаційні буклети.