Державна служба України з безпеки на транспорті та Державна служба України з питань праці посилюють роботу в питанні реалізації державної політики з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду та працюватимуть над підвищенням рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх трудових прав.

06 вересня 2022
? Державна служба України з безпеки на транспорті та Державна служба України з питань праці посилюють роботу в питанні реалізації державної політики з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду та працюватимуть над підвищенням рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх трудових прав.
6 вересня Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Євген Зборовський та Голова Державної служби України з питань праці Ігор Дернега підписали Меморандум про співпрацю.
Сторони домовилися спільно розробляти та впроваджувати механізми та заходи щодо здійснення моніторингу стану забезпечення трудових прав громадян. Йдеться, зокрема, про права на оформлення трудових відносин.
Також, сторони працюватимуть над виявленням, запобіганням та недопущенням випадків використання праці громадян без належного оформлення відповідно до вимог законодавства.
Служби посилюють роботу в питанні реалізації державної політики з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду.
Крім того, працюватимуть над підвищенням рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх трудових прав.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, рекомендуємо шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook