Роз’яснення від Держпраці для працівників і роботодавців у період воєнного стану

15 березня 2022

Відповіді на найбільш запитувані питання ви можете знайти на сайті Держпраці за посиланням у рубриці «Запитання/відповіді» –> Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану.

 

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала військове вторгнення в Україну. Своїми діями РФ порушила цілу низку міжнародних договорів, норми загальнолюдської моралі і цінності життя. Російські збройні сили наносять ракетно-бомбові удари, які знищують цивільні об’єкти України та мирне населення, тим самим посягаючи на державний суверенітет нашої країни та її територіальну цілісність.

За таких умов Державна служба України з питань праці та її територіальні органи продовжують виконувати свої повноваження в частині надання консультацій і порад працівникам та роботодавцям щодо забезпечення дотримання вимог законодавства.

Також ви маєте можливість скористатися сервісом «інтерактивний інспектор», посилання на який розміщені на сайтах територіальних органів Держпраці. Поставити питання можна і на сторінці Держпраці або її територіальних органів у Фейсбук.

У таких складних для нашої країни умовах кожен з нас намагається внести свій вклад у перемогу. Тримаймося разом! Ми переможемо! Слава Україні!!!