До Дня охорони праці, за сприяння Львівської обласної профспілки працівників будівництва і промисловості, будівельних матеріалів, відбулась лекція для голів учнівських профкомів, випускників і голів студентських і учнівських профспілкових організацій.

23 квітня 2024
✅До Дня охорони праці, за сприяння Львівської обласної профспілки працівників будівництва і промисловості, будівельних матеріалів, відбулась лекція для голів учнівських профкомів, випускників і голів студентських і учнівських профспілкових організацій.
📌Підвищення обізнаності молоді в питаннях безпеки праці – важливий крок у забезпеченні безпечних умов праці для майбутніх поколінь.
👉Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці поділились практичними порадами та прикладам, які можуть бути особливо корисними для молоді, яка тільки починає свою кар’єру.
📌У кінці заходу була проведена дискусія, під час якої учасники могли задати питання та обговорити важливі аспекти безпеки на роботі. Такий захід став важливим кроком у формуванні свідомого підходу до питань охорони праці серед молоді.