До Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі організовано круглий стіл «Безпечне та здорове середовище – основний принцип та право на роботі», який відбувся в Львівському національному університеті імені Івана Франка

27 квітня 2023
До Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі організовано круглий стіл «Безпечне та здорове середовище – основний принцип та право на роботі», який відбувся в Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Участь в круглому столі взяли:
– Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Мельник Володимир Петрович;
– проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Львівського національного університету імені Івана Франка Качмар Володимир Михайлович;
– начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Єзерська Оксана Іванівна;
– заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Вакула Андрій Ярославович;
– представники профспілок та науковці в сфері безпеки праці.
В ході заходу обговорено проблемні питання та перспективи розвитку безпеки праці в Україні в контексті Європейської інтеграції.
За результатами підписано меморандум про співпрацю між Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Львівським національним університетом імені Івана Франка.
Партнерство Сторін передбачає взаємодію у напрямку організації та проведенні спільних заходів, посилення співпраці у процесі інтеграції між наукою, освітою, поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи.
Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua