До Всесвітнього дня дій за гідну працю Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка організовано круглий стіл з метою популяризація ідей гідної праці за участю начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської та заступника начальника Андрія Вакули

06 жовтня 2023
✅До Всесвітнього дня дій за гідну працю Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка організовано круглий стіл з метою популяризація ідей гідної праці за участю начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської та заступника начальника Андрія Вакули.
?У цей день, ми запитуємо себе, як ми можемо сприяти тому, щоб кожна людина мала можливість отримувати гідну зарплату, працювати в безпечних умовах та мати можливість зростати професійно. Намагаймося створювати справедливе та гідне майбутнє для всіх працівників. Нехай кожен з нас сприяє створенню суспільства, де кожна професія і кожен трудовий внесок визнаються і цінуються.
?Участь у заході взяли представники Відділення Національної служби посередництва і примирення, Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України, Обʼєднання профспілок Львівщини, Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний університет «Львівська політехніка».
✔️Під час заходу акцентовано увагу на функції Держпраці у сприянні гідній праці, реалізації Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці та виробничого травматизму на 2023 та проектів Держпраці щодо протидії торгівлі людьми з метою трудової експлуатації, психологічної підтримки на робочому місці та створення безбарʼєрного виробничого середовища.
?Гідна праця забезпечує справедливий заробіток, безпеку на робочому місці та соціальний захист працівників та членів їхніх сімей, сприяє особистому зростанню працюючих та їхній соціальній інтеграції, дає людям свободу висловлювати свої погляди, об’єднуватися для того, щоб впливати на рішення, що стосуються їхнього життя, гарантує рівне ставлення та рівні можливості для всіх і кожного.
?портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua