Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід з охорони праці у Державному навчальному закладі професійної освіти

03 жовтня 2023
✅Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід з охорони праці у Державному навчальному закладі професійної освіти.
📌Надано роз’яснення з актуальних питань охорони праці, організації безпечного ведення робіт, правил поведінки ліцеїстів на території закладу, безпечного проведення практичних занять в класах виробничого навчання, створення безпечних і здорових умов праці на робочих місцях з метою запобіганню виникнення нещасних випадків.
👉Принагідно з посадовими особами навчального закладу обговорено функціонування системи управління охороною праці, впровадження електронного документообігу, організацію проведення навчання, інструктажів і перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та працівників.
❕Наголошено на необхідності дотримання «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», «Правилах безпечної експлуатації електроустановок споживачів» та вимогах безпеки під час опалювального сезону.
📲портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua