Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у досудовому розслідуванні кримінального провадження за статтею 172 Кримінального кодексу України – грубе порушення законодавства про працю

31 травня 2023
✅Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у досудовому розслідуванні кримінального провадження за статтею 172 Кримінального кодексу України – грубе порушення законодавства про працю.
👉Працівники фізичної-особи підприємця, яка здійснює діяльність у сфері виробництва одягу, звернулись до органів Національної поліції з заявою про неодноразові порушення щодо них законодавства про працю в частині належного оформлення трудових відносин, невиплати у встановленні строки заробітної плати.
📌Органами Національної поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 172 КК України. Під час проведення досудового розслідування фахівців Управління залучено до проведення слідчої дії з метою надання консультацій у галузі трудового законодавства.
❕Нагадуємо, що за порушення законодавства про працю передбачена дисциплінарна, адміністративна, матеріальна, кримінальна відповідальність згідно закону.
📲 Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua