Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у дводенному тренінгу: “Здоров’я і безпека на роботі: недискримінація у зв’язку з ВІЛ і недопущення насильства і домагань”, який відбувся у місті Київ.

24 квітня 2024
✅Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у дводенному тренінгу: “Здоров’я і безпека на роботі: недискримінація у зв’язку з ВІЛ і недопущення насильства і домагань”, який відбувся у місті Київ.
📌Метою тренінгу є підвищення рівня знань інспекторів праці з питань попередження ВІЛ-інфікування та недопущення насильства і домагань в сфері праці задля підтримки особистої безпеки і здоров’я, а також задля ефективного консультування роботодавців та їх команд з питань розроблення відповідних політик на робочому місці.
✔️Учасники отримали конкретні інструменти та рекомендації щодо створення безпечного та здорового робочого середовища для всіх працівників. Тренінг став важливим кроком у напрямку забезпечення особистої безпеки та здоров’я на роботі та підтримки принципів рівності та недискримінації.