Фахівцями Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці здійснено інформаційне відвідування на об’єкт будівництва нового багатофункціонального комплексу з діловим центром, готелем та житловими приміщеннями

30 червня 2023
✅Фахівцями Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці здійснено інформаційне відвідування на об’єкт будівництва нового багатофункціонального комплексу з діловим центром, готелем та житловими приміщеннями.
📌Під наголошено на основних вимогах правил «Системи стандартів безпеки праці. Охорони праці і промислової безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009», «Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках» та «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання» стосовно:
✔️складання плану охорони праці будівельного майданчика;
✔️виконання вантажно-розвантажувальних робіт у повній відповідності із розробленими ПВР та технологічними картами;
✔️організації безпеки праці на будівельному майданчику під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт з використанням кранів баштового типу, у тому числі в умовах щільної міської забудови.
📲 портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua